VijestiZdravlje

U prodaji je narukvica koja šalje strujni udar ako nezdravo jedete, udar vam može “poslati” i obitelj

Preko Amazona možete naručiti pametnu narukvicu koja će upravljati vašim navikama tako da će vam poslati strujni udar kad jedete brzu hranu ili preskočite teretanu, piše 24sata.


Ako imate poteškoća sa kontroliranjem želje za nezdravom hranom, možda je vrijeme da razmislite o malo šok terapije. Naime, Amazon prodaje narukvicu za koju tvrde da će vam pomoći sa lošim navikama tako što će pustiti struju od 350 volti svaki put kada posegnete za nezdravom grickalicom.

Šokom se može i upravljati, pomoću gumba narukvica, ili ga može aktivirati vanjski senzor povezan s Pavlok aplikacijom na uparenom pametnom telefonu. Vaši prijatelji i obitelj također mogu preuzeti aplikaciju da bi mogli pratiti kako napredujete, a ako vide da previše jedete mogu vam ‘poslati’ strujni udar.

Narukvica, naravno, ne reagira samo na ‘junk food’, već se može koristiti za suzbijanje loših navika općenito, od pušenja i griženja noktiju do spavanja, kažu iz Pavloka.

Uz električni trzaj, narukvica može zvoniti i vibrirati. Tako, na primjer, ako se želite probuditi ranije, možete postaviti alarm unutar aplikacije. a Pavlok će lagano vibrirati oko ručnog zgloba kako bi vas probudio. Ako ga ignorirate, pogodit će vas strujni udar.

Narukvicu možete povezati i sa svojim bankovnim računom, tako da dobijete šok kad prekoračite ograničenje potrošnje ili možete koristiti GPS da si izazovete strujni udar ako ne idete u teretanu.

Više na 24sata.


 

Komentari

Komentara


Foto: Unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close