Izdvojeno

U ponedjeljak ujutro magla, a u noći na utorak će pasti i malo slabih oborina

Na Jadranu i danas većinom vedro, bit će i manje vjetrovito, dok će u unutrašnjosti uz izraženu temperaturnu inverziju ponegdje biti dugotrajne magle i niskih oblaka.


Prijepodne uz obalu pretežno sunčano, dok će u kopnenim predjelima biti magle i niskih oblaka, a zatim barem djelomice sunčano. Puhat će većinom slab, tek ponegdje i umjeren vjetar.

Poslijepodne u unutrašnjosti pretežno sunčano, ali ponegdje će i dalje biti niskih oblaka. Temperatura između 3 i 8, ali u područjima s dugotrajnom maglom niža.

Na Jadranu većinom sunčano, u Dalmaciji i potpuno vedro, a oko Rijeke je krajem dana uz više oblaka moguća tek koja kap kiše. Puhat će slab do umjeren vjetar s juga, a bit će malo svježije, ali i dalje dosta ugodno, osobito na suncu.

U NOVOM TJEDNU NA KOPNU

U novom tjednu promjenjivije – u ponedjeljak ujutro magla, a u noći na utorak će uz više oblaka pasti i malo slabih oborina na granici kiše i snijega i to uglavnom u Slavoniji. U srijedu sunčanije, a zatim četvrtak i petak opet nestabilnije s povremenim oborinama. Temperatura se neće previše mijenjati.

U NOVOM TJEDNU NA MORU

Na Jadranu idućih dana nešto oblačnije, ali u prvom dijelu tjedna većinom suho, a zatim će u četvrtak biti kiše. U ponedjeljak slab do umjeren sjeverozapadnjak, zatim bura, a onda u četvrtak južina koju će već krajem dana zamijeniti pojačana bura. Temperatura u početku bez promjene, a u drugom dijelu tjedna nešto hladnije.


 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close