Scena

U pjesmi otočkog glazbenika prepoznat će se mnogi Ličani koji su daleko od svog doma

U ovo vrijeme masovnog iseljavanja Hrvata iz svoje domovine u potrazi za boljim životom i Lika je ostala bez velikog broja stanovnika.


Svim Ličanima koji se nalaze daleko od rodnog kraja posvećeni su stihovi jedne pjesme poznatog otočkog glazbenika Zdenne. Zdenko Hršak Zdenna je gitarist, pjevač, skladatelj i tekstopisac koji se bavi glazbom već dugi niz godina. Nastupao je s mnogim bendovima i autor je velikog broja poznatih pjesama poput Ča mi sad ne smi reć, Lipa Kaja, Oj Jelena, Ne dam ruži da procvjeta…

Nostalgičnu i dirljivu pjesmu pod nazivom “Volim svoju Liku” Zdenna je snimio 2011. godine. U stihovima “Vratit ću se jednom znam, tamo gdje i pripadam, vratit ću se jednom ja, u svoju Liku” prepoznat će se mnogi Ličani koji su daleko od svog doma i zavičaja.

Prisjetimo se pjesme na linku!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close