VijestiTurizam

U OTOČCU Sutra doznajemo program ovogodišnjeg Adventa!

Uskoro saznajemo program ovogodišnjeg Adventa u Otočcu!


Na sutrašnjoj konferenciji za medije u prostorijama Turističke zajednice Grada Otočca,  Kralja Zvonimira 17, u 9.30 sati biti će otkriven ovogodišnji adventski program, koji očekuje Otočane i njihove goste.

Uz predstavljanje cjelokupnog programa, novosti i planova za brojne aktivnosti u prosincu, biti će predstavljeni i sudionici, izlagači i partneri.

Podsjetimo, prošlogodišnji Advent u Otočcu je bio najveći dosad, a svojim nastupom zatvorila ga je mlada glazbena zvijezda Mia Dimšić.

Iako se program predstavlja sutra, već je objavljen poziv izlagačima za sudjelovanje na “Božićnom sajmu”, koji se održava u sklopu Adventa 21. i 22. prosinca.

Trinaesti po redu Advent u Otočcu započeti će već najavljenom međunarodnom konferencijom “Žene i točka” 6. prosinca te se nastavlja bogatim, mozaičnim programom u prosincu koji će biti otkriven na konferenciji.

Konferenciji će prisustvovati:

  • Stjepan Kostelac, Gradonačelnik Grada Otočca
  • Mladenka Orešković, direktorica Turističke zajednice Grada Otočca
  • Joso Brajković, predsjednik Županijske komore Otočac – Hrvatska gospodarska komora
  • Irena Banić, viša stručna suradnica u Županijskoj komori Otočac

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close