LifestyleIzdvojeno

U OTOČCU, KRIŽPOLJU I NOVALJI Pet osoba kažnjeno zbog kršenja mjera samoizolacije

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u protekla 24 sata utvrdili da je pet osoba prekršilo mjeru samoizolacije koja im je izrečena radi sprječavanja širenja virusa Covid-19.


U prostorije Policijske postaje Novalja jučer je pristupio 49-godišnjak s prebivalištem u Njemačkoj, za kojeg je utvrđeno da je prekršio izrečenu mjeru samoizolacije i da treba do 10. veljače 2021. godine boraviti na određenoj adresi u Novalji.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac su jučer prilikom provjere pridržavanja izrečenih mjera samoizolacije utvrdili da se 35-godišnjakinja i 46-godišnjakinja ne nalaze na adresama u Otočcu na kojima bi trebale boraviti, te da se 46-godišnjakinja i maloljetnik ne nalaze na adresi u Križpolju.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, policija je svim osobama izdala prekršajne naloge.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close