KarijeraTurizamIzdvojeno

U Otočacu edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska gospodarska komora provode ciklus dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi.


Sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti.

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja, odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Odjela za turizam HGK.

Edukacija će se održati 17. i 18. ožujka 2022., u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac, Kralja Zvonimira 16. Registracija polaznika počinje u 9:00 sati, a početak edukacije je predviđen u 09:30.

Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 150 kuna po polazniku, dok je za tvrtke koje na plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna po polazniku. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Upute za registraciju na Digitalnu komoru možete pronaći na poveznici  ili ih pogledati na YouTubeu u ovom VIDEU.

Prijaviti se na edukaciju možete klikom na poveznicu Edukacija OTOČAC, 17. i 18. ožujka (četvrtak i petak).

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close