KarijeraIzdvojeno

U Otočac dolazi novo navalno vatrogasno vozilo za otočke vatrogasce

Danas, 16. veljače 2021. godine u prostorima Policijske akademije u Zagrebu biti će upriličena primopredaja prvog od pet vatrogasnih vozila koja će tijekom 2021. godine doći na područje nadležnosti Vatrogasne zajednice Ličko – senjske županije u okviru Projekta “Modernizacija vozila vatrogasnih postrojbi RH” u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020. koje provodi Ministarstvo unutarnjih poslova.

Tijekom svečanosti primopredaje 20 od ukupno 91 vatrogasnog vozila, kao prva od pet vatrogasnih postrojbi s područja Ličko – senjske županije, dugo navalno vatrogasno vozilo preuzet će Dobrovoljno vatrogasno društvo Otočac.

Predvidivi dolazak novog, potpuno opremljenog vatrogasnog vozila i posade u Otočac je oko 17:00 sati kada će otočki vatrogasci simbolički upriličiti dobrodošlicu od mosta iznad rijeke Gacke ispod Fortice, simbola grada Otočca, do Vatrogasnog doma nakon čega će ovo vrijedno vozilo kratko biti izloženo na vježbalištu ispred garaža vatrogasne postrojbe.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Vatrogasna zajednica Ličko-senjske županije

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close