Scena

u opticaju lažne ulaznice za deseto izdanje INmusica

Uočeno je da su posljednjih dana u opticaju lažne ulaznice za deseto izdanje INmusica. Brzom reakcijom i detaljnom provjerom utvrđeno je da su se lažne ulaznice i ove godine zaista pojavile te se ovim putem svi zainteresirani posjetitelji upozoravaju da ne kupuju ulaznice putem neprovjerenih prodajnih kanala


Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala još uvijek su u prodaji, a mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

Ukoliko ne budu rasporodane, ulaznice će se moći kupiti i na službenim blagajnama na ulazu na festivalski prostor. Festivalska ulaznica za sva 3 dana festivala iznosi 349 kuna, a kamperska ulaznica za 7 dana kapiranja je samo 200 kuna. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 299 kuna trenutno je moguće kupiti isključivo putem INmusic webshopa, a na festivalskim ulazima cijena dnevne ulaznice će biti 300 kuna. Web shop će biti aktivan do nedjelje, 21. lipnja u ponoć.

Važno je znati da svaka ulaznica ima nekoliko razina zaštite. Ukoliko dođe do nepodudaranja između dva ili više elementa zaštite, potencijalni posjetitelj neće biti u mogućnosti ući na prostor festivala. Za sve ulaznice kupljene izvan ovlaštenih prodajnih mjesta, postoji veliki rizik da se ne radi o originalnim i važećim ulaznicima.
Još jednom se svi koji planiraju posjetiti jubilarni INmusic festival upozoravaju da čuvaju svoj novac odnosno da razmisle prije nego ulaznicu kupe od preprodavača te da svoje ulaznice potraže isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima, a to su Dirty Old Shop u Zagrebu, poslovnice OTP banke te službeni webshop festivala.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora, te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Više informacija o ulaznicama i festivalu možete pronaći na službenoj web stranici INmusica.


 

Tekst: tportal

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close