Scena

U obilazak Etnografskog muzeja možete povesti i svog kućnog ljubimca

Ako putujete u društvu kućnih ljubimaca od kojih se ne želite odvajati ni dok ste na putovanju sada ih slobodno možete povesti u obilazak Etnografskog muzeja, koji je otvorio vrata i posjetiteljima s kućnim ljubimcima.


U obilazak Etnografskog muzeja sada možete krenuti i s kućnim ljubimcima. Time se Etnografski muzej priključuje popisu destinacija u svijetu koje uvažavaju potrebe različitih profila posjetitelja i omogućuju turistima da u obilazak muzeja povedu i svoje kućne ljubimce. Posjet muzeju s kućnim ljubimcima dopušten je vikendom, što će također oduševiti brojne Zagrepčane i pružiti im priliku da u društvu s njima razgledaju Etnografski muzej.

Pri obilasku muzeja s kućnim ljubimcima mora se poštivati muzejski bonton i pridržavati se određenih pravila. To znači da su u muzej dobrodošli psi na povodcu koji se znaju pristojno ponašati i slušaju vlasnika, a ulazak kućnim ljubimcima dopušten je samo uz odraslu osobu s punom plaćenom individualnom ulaznicom. Pritom nema nadoplate za kućnog ljubimca. Iz razumljivih razloga grupni posjeti s kućnim ljubimcima nisu mogući.

Pas kojeg vlasnik povede u obilazak muzeja treba imati veterinarsku knjižicu s urednim potvrdama o cijepljenju i, dakako, mora biti dobro odgojen. Usto mora biti zavezan povodcem dok god boravi u muzeju, a neki i nositi brnjicu ako je to propisano Pravilnikom o opasnim psima. Pritom su vlasnici dužni sa sobom nositi pribor za čišćenje i voditi računa o njihovoj higijeni.


 

Tekst: TZGZ

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close