VijestiTech

U novom izdanju: Vraća se legendarni Winamp!

Legendarni Winamp nakon pet godina ovaj tjedan će dobiti novu verziju aplikacije, a sljedeće godine i ogroman redizajn, a autori žele u njega integrirati svaki izvor glazbe do kojeg možete doći, piše 24sata


Winamp je godinama bio glavni program koji smo koristili za slušanje glazbe, a iako je praktično potonuo u zaborav, nije umro. Štoviše, za sljedeću godinu priprema veliki povratak.

Njegovi vlasnici iz tvrtke Radionomy planiraju ga vratiti u novom ruhu kao izvor sve glazbe koju možete dohvatiti online. Tako bi novi Winamp trebao biti središte za sve podcaste, glazbene playliste i internetske radijske postaje.

Sljedeće godine tako će stići nova aplikacija za iOS i Android te za računala, a već ovaj tjedan objavit će i prvu nadogradnju aplikacije nakon 2013. godine.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close