VijestiTech

U novom izdanju: Vraća se legendarni Winamp!

Legendarni Winamp nakon pet godina ovaj tjedan će dobiti novu verziju aplikacije, a sljedeće godine i ogroman redizajn, a autori žele u njega integrirati svaki izvor glazbe do kojeg možete doći, piše 24sata


Winamp je godinama bio glavni program koji smo koristili za slušanje glazbe, a iako je praktično potonuo u zaborav, nije umro. Štoviše, za sljedeću godinu priprema veliki povratak.

Njegovi vlasnici iz tvrtke Radionomy planiraju ga vratiti u novom ruhu kao izvor sve glazbe koju možete dohvatiti online. Tako bi novi Winamp trebao biti središte za sve podcaste, glazbene playliste i internetske radijske postaje.

Sljedeće godine tako će stići nova aplikacija za iOS i Android te za računala, a već ovaj tjedan objavit će i prvu nadogradnju aplikacije nakon 2013. godine.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close