Lifestyle

U Novalji održan deveti Memorijalni turnir u briškuli i trešeti

U organizaciji Centra za kulturu Grada Novalje, u Novalji je 23. i 24. studenoga održan 9. Memorijalni turnir u briškuli i trešeti “Bakotić i Liso”.


Ovodišnji pobjednici su Nikola Palčić i Roko Zoran, a sam turnir je prvi put održan 2011. godine. Pokrenut je u spomen na Miljenka Šonju Bakotića i njegovog brata Branka Šonju Lisa, dva velika novaljska kartaša.

Pobjednicima su u caffe baru Liso uručeni prijelazni pehar i medalje, dok su drugo i trećeplasiranim sudionicima također uručene medalje. Prva tri mjesta također su kao nagradu dobila i poznate paške proizvode – janjca, paški sir i pršut.

Fotogaleriju 9. Memorijalnog turnira u briškuli i trešeti “Bakotić i Liso” možete pogledati na Facebook stranici Grada Novalje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook/Grad Novalja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close