GastroVijestiZdravljeTurizam

U nedjelju u Slunju natjecanje u pečenju masnice ˝najmasničar˝

Tradicionalni ˝Izložbeni korzo˝ organizira se i ove godine u okviru manifestacije ˝Dani grada Slunja˝.


Manifestacija će se održati 3. i 4. kolovoza u gradskom parku u Slunju s početkom u 12:00 sati. Posjetitelje očekuje bogati kulturno – zabavni program, nastupi KUD-ova, štandovi sa domaćim proizvodima te bogati program za djecu i mlade. Organizatori napominju da će ovogodišnja manifestacija biti posebna i da pripremaju mnogo zanimljivosti i iznenađenja.

Natjecanje u pečenju masnice ˝najmasničar˝

U sklopu manifestacije održat će se i natjecanje u pečenju masnice ˝najmasničar˝ u kojemu mogu sudjelovati svi zainteresirani slastičari amateri stariji od 10 godina. Natjecanje počinje u 14,30 sati, a proglašenje pobjednika bit će u 17,30 sati na pozornici.

Od pripremljenih masnica stručni žiri će odabrati najbolje, a najbolji masničari biti će bogato nagrađeni.Ostatak masnice podijelit će se besplatno posjetiteljima Izložbenog korza.

Prijava je besplatna, a broj sudionika je ograničen. Prijaviti se možete na broj 047/777-630 ili na email: [email protected]

 

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: TZ Grada Slunja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close