Scena

U naša kina stiže sinkronizirani “Mali princ”

Temeljen na nezaboravnoj knjizi Antoinea de Saint-Exuperyja, animirani hit-film ‘Mali princ’ stiže u domaća kina 5. studenog


Film je sinkroniziran na hrvatski, a glavne uloge tumače: Djevojčica – Mara Picukarić, Mali princ – Maja Niković, Avijatičar – Otokar Levaj i Majka – Olga Pakalović.

U središtu je zbivanja Djevojčica koju majka polako priprema za svijet odraslih u kojem žive. Djevojčičin susjed je ekscentrični dobronamjerni Avijatičar. On će je upoznati s nevjerojatnim novim svijetom u kojem je sve moguće, svijetom u koji je on sam davno zakoračio, a sve zahvaljujući Malom princu.

Tu će započeti putovanje Djevojčice, putovanje u vlastiti izmaštani svijet i u svijet Malog princa, u kojem će otkriti da je ljudska povezanost ono što je esencija zbivanja, a može se vidjeti jedino srcem.


 

Tekst: tportal.hr
Foto: northhollyhood.com

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close