Ličko-senjska županijaZdravlje

U Ličko-senjskoj ukupno 12 oboljelih, čekaju se rezultati za 18 uzoraka

DNEVNO PRIOPĆENJE STOŽERA

Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije danas je priopćio:

Poštovani,

Vezano za novonastalu situaciju koronavirusa, na području Ličko-senjske županije ukupno je oboljelo 12 osoba.   Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 121 osoba, testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno nad 112 osobe od kojih je 82 negativno, 12 pozitivnih te se čekaju rezultati za 18 uzetih uzorka. Izliječena je jedna osoba.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 92 osobe na području Ličko-senjske županije kojom prilikom nije utvrđeno kršenje/nepoštivanje izrečenih mjera samoizolacije.

Zaprimljene su dvije dojave građana  o kršenju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja i Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, kojom prilikom iste nisu potvrđene.

U protekla 24 sata utvrđeno je sedam kršenja Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez propusnice).

S poštovanjem,

 

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: koronavirus.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close