Turizam

U LIČKO-SENJSKOJ I KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI Pogledajte koje su turističke zajednice dobile potpore HTZ-a!

Na nedavno održanoj 51. sjednici Turističkog vijeća donesene su odluke o dodjeli potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima.


Za programe i projekte na turistički nerazvijenim područjima Turističko vijeće odobrilo je potporu za ukupno 135 programa i projekta od čega 108 programa/projekata lokalnih turističkih zajednica i 27 programa/projekata turističkih zajednica županija u ukupnom iznosu od 3.951.083 kuna

Potpore turističkim zajednicama u Ličko-senjskoj županiji

Turističkoj zajednici Ličko-senjske županije bit će dodijeljeno 79.000 kuna za projekt “Cesta sira”.

Turistička zajednica Općine Vrhovine za projekt “Pametne klupe, korak do Pametnog sela” dobit će iznos od 15.000 kuna , a za “Zip line Pazi medo – smeđa signalizacija” iznos od 30.000 kuna.

Turistička zajednica Općine Perušić dobit će 41.300 kuna za “Poboljšanje kvalitete informiranja posjetitelja općine Perušić.

Turistička zajednica Grada Otočca dobit će 7.000 kuna za “Popravak table dobrodošlice i dopuna postojeće signalizacije”.

Turističkoj zajednici Grada Gospića za projekt “Edukacija za privatne iznajmljivače i nositelje turističke ponude – specijalizirani turistički tečaj engleskog jezika za djelatnike u turizmu” bit će dodijeljeno 8.840 kuna.

Za projekt “Uspješno poslovanje obiteljskog smještaja – edukacija za privatne iznajmljivače” Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera” dobit će 11.180 kuna.

Potpore turističkim zajednicama u Karlovačkoj županiji

Turistička zajednica Karlovačke županije dobit će iznos od 48.000 kuna za projekt “Postavljanje cjelokupne ponude na platformu OutdoorActive”, iznos od 74.000 kuna za projekt “Izrada krovnog brand koncepta Karlovačke županije”, te 40.000 kuna za “Trasiranje i označavanje jahačkih staza na području Karlovačke županije”.

Za projekt “Via Dinarica u Karlovačkoj županiji – Zelena linija” Turistička zajednica Grada Ogulina dobit će iznos od 45.000 kuna.

Turistička zajednica Grada Slunja dobit će iznos od 30.000 kuna za projekt “Edukacija za bike vozače”.

Odluku o dodjeli potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima pogledajte OVDJE.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close