Kućni ljubimciTurizam

U Korenici se priprema trodnevna izložba malih ukrasnih životinja, pogledajte gdje ih možete vidjeti!

Udruga uzgajatelja ukrasnih životinja “Zrinski” Slunj je organizirana kao nepolitička i neprofitabilna organizacija radi razvoja i unaprjeđenja uzgoja ukrasnih životinja kao što su golubovi, kunići, perad, ptice, akvarijske ribice, terarijske životinje, te ostale male ukrasne životinje.


Ciljevi udruge su okupljanje uzgajatelja i ljubitelja ukrasnih životinja, praćenje uzgoja i odabira ukrasnih životinja, zaštita svih životinja te suradnja s drugim udrugama istog ili sličnog cilja. Također su i ciljevi udruge poticati širenje znanja i informacija o uzgoju i zaštiti životinja.

Udruga uzgajatelja ukrasnih životinja “Zrinski” Slunj ima namjeru promovirati svoj rad i na području općine Plitvička jezera i to organiziranjem izložbe malih životinja koja će se održati dana 16.11.2018. godine u vremenu od 15,00 do 20,00 sati, dana 17.11.2018. godine u vremenu od 08,00 do 20,00 sati i dana 18.11.2018. godine u vremenu od 08,00 do 15,00 sati na adresi u Korenici, Zagrebačka bb (dvorana pored crkve).

Ulaz na izložbu je besplatan za sve posjetitelje.

Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera poziva sve zainteresirane na ovo zanimljivo događanje u Korenici!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close