Karlovačka županijaZdravlje

U Karlovcu dva nova slučaja covida-19

OBA OD PRIJE U SAMOIZOLACIJI

Karlovačkoj županiji dva nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su mlađim muškarcima iz Karlovca, koji su od prije u samoizolaciji i kontakti oboljelog studenta, priopćio je u utorak Županijski stožer Civilne zaštite.


U Karlovačkoj županiji trenutačno je sedam oboljelih, sve su mlađi muškarci – dvojica iz Ogulina, četvorica iz Karlovca i jedan iz Slunja, s tim da Slunjanin, kako je izvijestio Stožer, živi u Zagrebu, gdje je i testiran i u samoizolaciji, no prema mjestu prebivališta u evidenciji je Karlovačke županije.

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije izvijestio je Stožer da su obradili sve kontakte svih oboljelih osoba te su jučer testirane 32 osobe, od kojih 26 u Karlovcu i šest u Ogulinu.

Pod mjerama samoizolacije su 73 osobe.

Od početka epidemije u Karlovačkoj županiji je oboljelo 38 osoba, a jedna je umrla u ožujku. Od 25. svibnja do ovog vikenda novooboljelih nije bilo, a sad je otkriveno sedam novih slučajeva.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close