Karlovačka županija

U Karlovcu četiri nova slučaja, oboljelo i jednogodišnje dijete

U Karlovačkoj županiji su četiri novooboljele osobe od Covida-19, uključujući i jednogodišnje dijete i ni za jedno od njih nije poznat izvor zaraze, priopćio je županijski Stožer Civilne zaštite.


Pozitivan nalaz je utvrđen jednogodišnjem djetetu iz Karlovca koje nema simptoma već je na tu zarazu testirano prije planiranog odlaska u inozemstvo na operativni zahvat.

Zaraza je od jučer utvrđena i mlađoj žena, ženi srednje dobi i starijem muškarcu.

Žena srednje dobi iz Vojnića također je bila bez simptoma bolesti, a testirana je radi povratka na posao nakon godišnjeg odmora.

Za nju, kao i za ostalo troje novooboljelih, epidemiolozi su odredili samoizolaciju, što je naloženo i svim njihovim kontaktima.

Za četiri zaražene osobe kojima je je zaraza potvrđena jučer utvrđeno je da se razboljelo po povratku s ljetovanja u Dalmaciji. Dvoje je boravilo u Vodicama, a preostalo dvoje u Makarskoj i na Hvaru.

Ukupno su do sada na području Karlovačke županije oboljele 124 osobe. U samoizolaciji se nalazi 121 osoba.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close