Karlovačka županijaObrazovanjeZdravlje

U Karlovačkoj županiji osnovnoškolci se vraćaju u školske klupe

OD PONEDJELJKA

Odlukom Stožera civilne zaštite Karlovačke županije nastava u svim osnovnim školama za sve razrede od ponedjeljka, 3.svibnja odvijat će se prema modelu A, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije, tako da će svi školarci ponovo u svoje klupe.


Nastava će se u svim srednjim školama i dalje odvijati po modelu C (nastava na daljinu), izuzev učenika završnih razreda (3.,4.,odnosno 5.razredi), za koje se nastava odvija prema modelu A.

Izvršavanje obveza u okviru praktične nastave, dopušteno je sukladno svim propisanim epidemiološkim mjerama. U odnosu na Glazbenu školu Karlovac, nastava se zbog specifičnosti odvijanja nastavnog procesa održava uživo, kažu još u Stožeru CZ.

Ova Odluka na snazi je od ponedjeljka 3. svibnja 2021.godine, do opoziva, javlja KAportal.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close