Sport

U Karlobagu od 16 sati kreće 7. MT “Heroji Domovinskog rata”!

U Karlobagu se danas održava 7. MT „Heroji Domovinskog rata“ povodom 24. obljetnice od završetka VRO „Oluja“.


Program kreće od 16 sati službenim otvaranjem Heroja, a prvu utakmicu će odigrati u skupini A s početkom u 17 sati UDVDR KOSTRENA- HEROJI ULICE GOSPIĆ.

Očekuje vas bogati sportsko-glazbeni program gdje ćete moći uživati, osim u nogometu, i u glazbenom dijelu gdje će nastupiti Dj Heć i domaći gitarist Dino Jelinić te domaća plesna skupina Fortica.

Očekuje se i veliki broj posjetitelja i uzvanika te predstavnika sponzora i donatora ovogodišnjih Heroja. Vrijedi svakako spomenuti da Nacionalni park Plitvička Jezera sponzorira i podržava ovogodišnje Heroje Domovinskog rata u Karlobagu.

Organizator Mnk Karlobag još jednom nas sve poziva da dođemo danas u što većem broju na 7. MT „Heroji Domovinskog rata“ u Karlobagu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close