VijestiScena

U jednom od traženijih svadbenih bendova nekada je svirao i Ivan Zak

Grupa Mystic na sceni djeluje već 25 godina i jedan je od traženijih svadbenih bendova. U prvoj postavi nekada je svirao i Ivan Zak koji je s bendom ostvario svoje prve nastupe u klubovima. Njihovo prijateljstvo kroz godine je samo jačalo, a rezultat je nova pjesma „Jači od vremena“ koju je za Mystic napisao upravo Zak.


Članovi benda Darko, Vurica, Danijel, Damir i Miro o Zaku imaju samo riječi hvale:

Sa Zakom se zbilja znamo od kada smo bili klinci i još tada nam je bilo drago kada se odlučio za solo karijeru. Danas smo još ponosniji na njegov uspjeh iako mu odlazak nismo zaboravili pa ga time ucjenjujemo i „koristimo“ za nove pjesme kao što je i ova, kroz smijeh su nam rekli dečki.

Bend ima preko 100 nastupa godišnje,a na njihovom repertoaru sada će se naći i novi singl „Jači od vremena“. Dečki ne misle stati na tome već u planu imaju i samostalni nosač zvuka jer im je glavni cilj lokalno djelovanje podići na višu razinu.

Iako je od zajedničkih nastupa prošlo puno vremena, više je nego očito da sve što ima Zakov potpis ima i zagarantiran uspjeh.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Back to top button
Close