Primorsko-goranska županija

U Irskoj uhićena mlada Riječanka s liste najtraženijih europskih bjegunaca

Zahvaljujući intenzivnom radu, ostvarenoj operativnoj policijskoj suradnji i pravovremenoj razmjeni informacija policijskih službenika FAST jedinice Irske i Odjela za ciljane potrage i precizno lociranje Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske (FAST tim Hrvatska), 29. siječnja 2020. godine na području Irske je uhićena 29-godišnja hrvatska državljanka Z. R., priopćilo je danas Ministarstvo unutarnjih poslova.


Radi se o jednoj od najtraženijih osoba za kojom je Hrvatska raspisala potragu, a koja je u sklopu „Crime has no gender“ objavljena na European most wanted listi tijekom listopada 2019. godine,

“Ovim putem zahvaljujemo se javnosti i medijima na pruženoj potpori i suradnji, a koji su i ovaj put dokazali da su itekako zainteresirani zaštiti svoju zajednicu i žele pomoći policiji u pronalasku osoba za kojima su raspisane potrage”, ističu u MUP-u.

Kako doznaje Index.hr. radi se o Zorki Rogić, 29-godišnjakinji iz okolice Rijeke za kojom su raspisane tjeralice za dva kaznena djela – proizvodnju i stavljanje u promet droga te nedozvoljenu proizvodnju i preprodaju oružja i eksploziva. U bijegu je bila od 2014.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Europol

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close