Turizam

U Irskoj se gradi Jedi hram

Nakon što je sedmi nastavak franšize “Star Wars” pod nazivom “The Force Awakens” postigao veliki uspjeh na blagajnama diljem svijeta, vlasti Republike Irske su to odlučile dodatno unovčiti tako što će otvoriti Hram Jedija u svojoj zemlji.


“Jedi Temple” bit će smješten na lokacijama snimanja Episode VII i VIII, a nacrt plana je već predstavljen, i to snimcima sa snimanja, u kojima su govorili i J.J. Abrams i Tommy Harper, izvršni producent filma.

Otok na kojem će se nalaziti Jedi hram, dom od kuda je Luke Skywalker izbjegao je smješten na Kerry obali, koju Irci zovu Skelling Michael.

Hram će se graditi na ruševinama kršćanskog manastira, a koristit će se i za snimanje osme epizode “Star Wars” sage.

Ryan Johnson i glumac Marc Hamill su već snimili testne scene na otoku, za kojeg se irske vlasti nadaju da će pospješiti turizam ove zemlje, budući na milijunsku vojsku Star Wars fanova diljem svijeta.


Tekst: n1info.com

Foto: Youtube screenshot

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close