ZdravljeIzdvojeno

U Gospiću, Senju, Otočcu, Novalji i Korenici punktovi za cijepljenje

U Ličko-senjskoj županiji u posljednja 24 sata na covid-19 testirane su 42 osobe i nije potvrđen nijedan novi slučaj zaraze, a kako bi tako i ostalo županijski Stožer Civilne zaštite poziva hrvatske državljane na cijepljenje bez naručivanja u Gospiću, Senju, Otočcu, Novalji i Korenici.


Trinaest je aktivnih slučajeva zaraze u županiji, od kojih se troje liječe na covid odjelu bolnice u Gospiću.

Policija je izvijestila da su u nadzoru 105 osoba pod mjerom samoizolacije uhvatili četiri osobe u kršenju te mjere.

Načelnica Stožera Jasna Orešković Brkljačić zadovoljna je epidemiološkim stanjem no podsjeća da je do sada od covida-19 oboljelo 4637 ljudi od kojih je 160 umrlo te je pozvala građane da se odazovu na javni poziv županijskog Zavoda za javno zdravstvo na čijoj se internetskoj stranici mogu vidjeti mjesto i vrijeme procjepljivanja.

Punktovi su u Gospiću (2), Senju, Otočcu, Novalji i Korenici. Dolazak je moguć bez prethodnog naručivanja, samo uz osobnu i zdravstvenu iskaznicu, kazala je načelnica.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close