Ličko-senjska županijaNovacVijestiKarijera

U Gospiću se pokreće e-tržnica, Grad pozvao obiteljsko poljoprivredna gospodarstva da se jave

IZRADA DIGITALNE PLATFORME

U skladu s novim vremenom i korona virusom koji je utjecao na prodajne navike potrošača, Grad Gospić odlučio se za pokretanje e-Tržnice


Putem web stranice Grada obratili su se svim nositeljima OPG-a s područja Gospića, na prijavu ako su zainteresirani za pristupanje digitalnoj platformi. Javite se i uključite se.

Poštovani nositelji OPG-a na području Grada Gospića,

Grad Gospić, zbog novonastale situacije vezane uz pojavnost i širenje Koronavirusa, pokreće inicijativu  kojom bi potaknuo lokalne proizvođače hrane da lakše i jednostavnije u skladu s digitalnim mogućnostima plasiraju svoj proizvod.

Stoga Vas ovim putem obavještavamo da ćemo financirati izradu Digitalne platforme: e- Tržnice, ukoliko se dovoljan broj OPG-a i drugih proizvođača javi na naš Poziv.

Ljubazno Vas molimo da nam se javite ukoliko ste zainteresirani za pristupanje digitalnoj platformi e – Tržnice kako bismo prikupili točan broj OPG-a s kojima ćemo krenuti u izradu aplikacije.

Broj telefona za prijavu je: 053/572 – 713 ili 053/ 560 – 795

e-mail: [email protected]

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close