Turizam

U Gospiću održan sastanak za sigurnu turističku sezonu

Jučer je u prostorijama Policijske uprave ličko-senjske održan radni sastanak na temu suradnje između raznih službi tijekom predstojeće turističke sezone, a u cilju što kvalitetnijeg izvršavanja zadaća vezanih za osiguranje optimalne protočnosti cestovnog prometa i opće sigurnosti svih građana i turista koji će boraviti na području Policijske uprave ličko-senjske.


 

Uz predstavnike Policijske uprave ličko-senjske sastanku su bili prisutni predstavnici Hrvatskih autocesta, odnosno Tehničkih jedinica Brinje, Perušić i Sveti Rok, Vatrogasne postrojbe Hrvatskih autocesta, Hrvatskih cesta Tehničke ispostave Gospić, Lika cesta, Zavoda za hitnu medicinu Ličko-senjske županije, Službe civilne zaštite Gospić, Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije ,te predstavnici jedinica lokalne uprave i samouprave.

Na sastanku je izvršena analiza prošlogodišnje turističke sezone, te su se razmijenili stavovi za poboljšanje međusobne suradnje da s aspekta sigurnosti predstojeća turistička sezona bude još bolja.

Sastanak je nastavak dosadašnje dobre suradnje između svih tijela i organizacija uključenih u sigurnost provedbe turističke sezone s kojom se nastavlja i dalje tijekom ove turističke sezone.

 

Foto: PU ličko-senjska

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close