VijestiZdravlje

U Gospiću obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

U spomen na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama koji se obilježava 25. studenoga, u petak su na prilazima gospićkoj tržnici Grad Gospić, Ličko-senjska županija i nekoliko institucija postavili informativni štand.


Dijelili su balone na kojima je pisalo STOP NASILJU, kao i promidžbene materijale. Ispred Ličko-senjske županije na ovaj događaj došao je župan Darko Milinović koji je pozvao sve građane koji znaju za bilo kakav oblik nasilja, da to prijave nadležnim institucijama jer svi zajedno pozvani smo na sprječavanje bilo kakvog nasilja.

Milinović je zajedno s pročelnikom u gradu Gospiću, Slavenom Stilinovićem u zrak pustio balone s natpisom STOP NASILJU, i tako i na ovaj simboličan način pokazano je da je za nasilje nad ženama, ali i bilo kakvo nasilje u ovom dijelu Hrvatske prisutna potpuna nulta tolerancija.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close