ZdravljeIzdvojeno

U Gospiću i ove srijede o zdravlju uz projekt “Okreni list”

Nastavljaju se predavanja „Srijedom o zdravlju“ u sklopu projekta „Okreni list“ kojeg je Grad Gospić prijavio na poziv Ministarstva zdravstva „Promocija zdravlja i prevencija bolest – Faza 1“.


U srijedu, 17. lipnja s početkom u 17.30 sati u Kulturno-informativnom centru Gospić predavanje o mjerama idealne tjelesne težine prihvatljive za zdravlje održat će Ivanka Krmpotić, dr. med., specijalist interne medicine, subspecijalist endokrinolog – dijabetolog.

Grad Gospić provedbom projektnih aktivnosti nastoji educirati  i informirati sugrađane o važnosti brige o osobnom zdravlju i promicanju zdravih životnih navika. Aktivnosti projekta su konkretno usmjerene na promociju zdravlja i važnost prevencije bolesti, te će se kroz edukacije i preventivne preglede utjecat na informiranost o važnosti zdravlja, te pravilnim i zdravim životnim navikama.

Projekt je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“u iznosu od 263.618,19 kuna.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close