ZdravljeIzdvojeno

U Gospiću i ove srijede o zdravlju uz projekt “Okreni list”

Nastavljaju se predavanja „Srijedom o zdravlju“ u sklopu projekta „Okreni list“ kojeg je Grad Gospić prijavio na poziv Ministarstva zdravstva „Promocija zdravlja i prevencija bolest – Faza 1“.


U srijedu, 17. lipnja s početkom u 17.30 sati u Kulturno-informativnom centru Gospić predavanje o mjerama idealne tjelesne težine prihvatljive za zdravlje održat će Ivanka Krmpotić, dr. med., specijalist interne medicine, subspecijalist endokrinolog – dijabetolog.

Grad Gospić provedbom projektnih aktivnosti nastoji educirati  i informirati sugrađane o važnosti brige o osobnom zdravlju i promicanju zdravih životnih navika. Aktivnosti projekta su konkretno usmjerene na promociju zdravlja i važnost prevencije bolesti, te će se kroz edukacije i preventivne preglede utjecat na informiranost o važnosti zdravlja, te pravilnim i zdravim životnim navikama.

Projekt je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“u iznosu od 263.618,19 kuna.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close