ZdravljeIzdvojeno

U gospićku bolnicu došao zbog ozljede, utvrđeno da je pozitivan na koronavirus

ŽUPANIJSKI STOŽER

Na redakciju portala Lika Club upravo je stiglo priopćenje iz Stožera civilne zaštite liko-senjske županije koje prenosimo u cijelosti:

U OB Gospić zaprimljena je osoba za koju  je rutinskom kontrolom utvrđeno da je pozitivna na COVID-19, riječ je o građevinskom radniku koji nije s područja Ličko-senjske županije, a zaprimljen je u OB Gospić zbog ozljede, tijekom dana osoba će biti premještena u drugu ustanovu zbog potrebe operativnog zahvata.

Tijekom obrade pacijenta djelatnici OB Gospić su ispoštovali sve epidemiološke mjere zaštite.

Ukupno je oboljelo 30 osoba od COVID-19 od čega je 8 aktivnih slučaja,  21 osoba izliječena te jedna osoba preminula.

U posljednja 24 h provedeno je testiranje nad 27  osoba uzimanjem uzoraka. Do danas testiranje na koronavirus provedeno je nad ukupno 808 osoba.

Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 36 osoba.

Policijskislužbenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera samoizolacije “COVID 19” kojom prilikom nisu utvrđena kršenja/nepoštivanja izrečenih mjera.

S poštovanjem,

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close