U Gospić dolaze najjači bencheri Hrvatske

LIKACLUB

Krajem kolovoza Gospić će ugostiti veliko natjecanje


Powerlifting klub Rux iz Gospića već mjesecima donosi velike rezultate u gospićki kraj. Na Facebook profilu na tjednoj bazi obavještava sve fanove i prijatelje o uspjesima koje bilježe mišićavi Ličani na natjecanjima diljem zemlje. Ekipa slobodno ćemo reći – ličkih snagatora, ne staje.

Krajem kolovoza, točnije 30.08. održati će se “Okršaj najjačih benchera Hrvatske” u Gospiću. Riječ je o međunarodnom natjecanju koje će ugostiti Restoran Prašina u Gospiću.

Ovaj događaj neodoljivo nas podsjeća na ličkog snagatora Marijana Matijevića iz davne povijesti, pa se nadamo da će se i ovi Ličani sjetiti jednog od “najjačih ljudi na svijetu” te mu pokazati da su mu dostojni sljedbenici.

“Natjecanje je međunarodno što znači da pravo natjecanja imaju i strani državljani koji su u IPF Federaciji. Na ovom natjecanju želimo pokazati maksimum jer je na domaćem terenu, imamo u cilju postaviti neke državne rekorde, a  već držimo 4 hrvatska rekorda u različitim kategorijama.  Očekuje se i dosta ženskih natjecateljica!” – izjavio nam je Marijo Rukavina, poznatiji kao Rux.

Ulaz na ovaj događaj je besplatan, a organizator natjecanja je Powerlifting klub Rux Gospić. Posjetite natjecanje!

 

rux

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u