Sport

U Gospić dolaze najjači bencheri Hrvatske

Krajem kolovoza Gospić će ugostiti veliko natjecanje


Powerlifting klub Rux iz Gospića već mjesecima donosi velike rezultate u gospićki kraj. Na Facebook profilu na tjednoj bazi obavještava sve fanove i prijatelje o uspjesima koje bilježe mišićavi Ličani na natjecanjima diljem zemlje. Ekipa slobodno ćemo reći – ličkih snagatora, ne staje.

Krajem kolovoza, točnije 30.08. održati će se “Okršaj najjačih benchera Hrvatske” u Gospiću. Riječ je o međunarodnom natjecanju koje će ugostiti Restoran Prašina u Gospiću.

Ovaj događaj neodoljivo nas podsjeća na ličkog snagatora Marijana Matijevića iz davne povijesti, pa se nadamo da će se i ovi Ličani sjetiti jednog od “najjačih ljudi na svijetu” te mu pokazati da su mu dostojni sljedbenici.

“Natjecanje je međunarodno što znači da pravo natjecanja imaju i strani državljani koji su u IPF Federaciji. Na ovom natjecanju želimo pokazati maksimum jer je na domaćem terenu, imamo u cilju postaviti neke državne rekorde, a  već držimo 4 hrvatska rekorda u različitim kategorijama.  Očekuje se i dosta ženskih natjecateljica!” – izjavio nam je Marijo Rukavina, poznatiji kao Rux.

Ulaz na ovaj događaj je besplatan, a organizator natjecanja je Powerlifting klub Rux Gospić. Posjetite natjecanje!

 

rux

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close