Film i TVScena

U Dubrovniku će se snimati i James Bond?

Dio osmog nastavka znanstvenofantastičnog filmskog serijala “Ratovi zvijezda” snimat će se od 9. do 16. ožujka na Stradunu i ostatku povijesne jezgre. U desetak dana potrošit će se oko šest milijuna dolara za snimanje, piše RTL.hr .


“Od tri-četiri vodeće svjetske produkcije snimaju se u Dubrovniku. Dubrovnik je grad koji danas spaja 5. i 25. stoljeće, i to s dvije najgledanije franšize što postoje u svijetu filma i na kugli zemaljskoj”, rekao je gradonačelnik Dubrovnika, Andro Vlahušić, i dodao da je Grad odabran jer filmskim ekipama udovoljava “preko svake mjere”.

“Nekoliko dana u ožujku kretanje u staroj gradskoj jezgri bit će regulirano posebnim režimom. Pripreme scenografije za snimanje odvijat će se dana 9. i 10. ožujka od 18 do ponoći, a pripreme snimanja i samo snimanje na dane 11., 12., 13., 14., 15. te 16. ožujka, i to u vremenu od 4 ujutro do 16 sati pripreme, te snimanje od 16 do 4 ujutro sljedećeg dana. Vjerujemo da vam ova situacija neće izazvati poteškoće, te da ćete se u Dubrovniku ugodno provesti. Zahvaljujemo na razumijevanju i želimo Vam ugodan boravak u Dubrovniku”, napisali su na stranicama Turističke zajednice Dubrovnika.

Više čitajte na jutarnji.hr


 

Foto: consequenceofsound.comČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close