Ličko-senjska županijaTurizam

U DRUŠTVU TESLE Putujmo Hrvatskom virtualno kako bismo se pripremili za nove oblike turizma nakon Covid-a 19!

PROJEKT CRO TESLA TOUR

Nova faza projekta CRO TESLA TOUR krenuo je virtualno kako bi se pripremili za nove zahtjeve turizma i pružili ljudima mogućnost samostalnog istraživanja, putovanja i kreiranja vlastitih interesa i inspiracije za vrijeme koje dolazi.


Projekt je započeo još 2013. godine i razvijao se te odvijao po tematskim etapama. Nove okolnosti potaknule su ih da razmišljaju unaprijed i pruže javnosti edukacijsko-informativnu platformu kao sadržaj kojim će popuniti i osmisliti vrijeme do mogućnosti putovanja.

Kako će se život zasigurno promijeniti, time i oblici putovanja, okrenuli su se obiteljskim i individualnim modelima te manjim grupama usmjeravajući temu na osobni doživljaj.

Od 25.4.2020. pa svake nedjelje putujemo Hrvatskom tragovima Tesle, ovdje na našoj Facebook stranici, približavajući sadržaje naše prve hrvatske rute i karte CRO Tesla Tour budućim posjetiteljima i ljudima koji su spremni svoje vrijeme organizirati sami. S nama ćete naučiti kako možete ispuniti vrijeme, osmisliti vikend, istražiti, nadahnuti se spojem prirode i čovjeka, a sve inspirirano hrvatskom pričom i Teslinim životnim stilom. U vremenima izazova Teslina su iskustva itekako vrijedna. Njegov životni stil i interesi zapanjujuće su širine. Istraživati sebe, svoje tijelo, okolinu,pojave, to je ono što nas Tesla uči.

Nošeni Teslinom inspiracijom kreiramo hrvatsku priču o Tesli točno onako kako je on živio. I što je za sobom ostavio. Na putu s Teslom od ličkog kamena do čovjeka koji je promijenio svijet, a ostavio duboke tragove svojim prisustvom u Zagrebu, Karlovcu, Ozlju, Plaškom, Gospiću, Smiljanu, Šibeniku ( NP Krka).

Krenite s nama virtualno, upoznajte sadržaje, krajeve, potencijale pa onda, kad vas energija ponese, a okolnosti dozvole, kreirajte svoju hrvatsku priču obasjanu Teslom i istražujte…..i ne zaboravite naš projektni slogan:

Ako ne znate kako, promatrajte pojave prirode,ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju. Nedovoljno zapažanje samo je oblik neznanja i uzrok mnogim ispadima i trijumfu ludih ideja”. Nikola Tesla

2013. počeli smo razvijati priču o Tesli i Hrvatskoj. Naš cilj je predstaviti Hrvatsku povezanu Teslom i destinacijama vezanim uz Teslu kako bismo se što bolje pripremili za vrijeme koje dolazi, virtualno i turistički poticajno, a ujedno edukativno. Tesla nije tema masovnog turizma ali je doživljaj koji zahtjeva uključenost pojedinca. U virtualnom i realnom svijetu, ističu iz projekta.</blockquote

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close