VijestiTech

U centru Gospića počeli radovi na vodoopskrbnom sustavu

Bager Vodotehnike iz Zagreba na parkiralištu preko puta Veleučilišta Nikole Tesle u Gospiću napravio je ogromnu rupu. Uvod je to u isto tako ogromnu investiciju koja se počela provoditi u ličkoj metropoli i u etapama će se provoditi u narednim danima i mjesecima.


Službeno ime projekta je Izgradnja vodoopskrbnih cjevovoda Trnovačko Novoselo-Gospić-Kaniža Gospićka. Investitor je Usluga Gospić,a omjer financiranja projekta je 80- 20% Hrvatske vode i Usluga. Zajedno s čelnicima Usluge Milanom Devčićem i Milom Uremovićem gradilište je obišao gradonačelnik Karlo Starčević.

Spomenuta ogromna rupa biti će  Mjerno regulacijsko okno Centar  i  najvažnija točka u vodoopskrbnom sustavu Grada Gospića koja još nije obuhvaćena mjerenjima i regulacijom. Realizacijom ovog projekta Usluga će dobiti mjerenja na 5 cjevovoda i time podijeliti grad na nekoliko mjernih zona. Mjerenja će obuhvatiti protok, tlak, slobodni klor i mutnoću.

Više na Lika express

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close