VijestiScena

U Brinju dodijeljena uvjerenja o osposobljavanju žena u sklopu projekta “Zaželi”

Jučer su u Brinju, u sklopu projekta Zaželi – program zapošljavanja žena u Općini Brinje, dodijeljena uvjerenja o osposobljenosti za poslove gerontodomaćice ženama zaposlenim na projektu.


Uvjerenje im je uručila voditeljica projekta Mirjana Javor, mag.ing.agr koja je tom prigodom istaknula važnost obrazovanja radi izravnog utjecaja istog na zapošljivost i konkurentnost žena na tržištu rada. Također je napomenula kako se ovim projektom osnažuje radni potencijal teže zapošljivih žena, potiče njihova socijalna uključenost, a ujedno se povećava i razina kvalitete života krajnjih korisnika na području općine Brinje.

Svečanoj dodjeli prisustvovali su i predstavnici Pučkog otvorenog učilišta Ogulin koje je provelo program osposobljavanja, na čelu s ravnateljicom Blankom Poljak Franjković, koja se tom prilikom prigodno obratila.

Projekt Zaželi – program zapošljavanja žena u Općini Brinje financira se iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Njegova je vrijednost 1.708.710 kuna, a razdoblje provedbe je od 1. lipnja 2018. do 30. studenog 2020. godine. Partneri projekta su Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Gospić i Centar za socijalnu skrb Senj.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close