Film i TVIzdvojeno

U Atriju KIC-a Gospić izložba i projekcija filma „Ljubav oko svijeta“

Nastavljaju se ljetna događanja u Atriju KIC-a Gospić.


Sutra je na rasporedu ljetno kino s početkom u 21 sat. Gospićkoj publici predstavit će se Anđela i Davor Rostuhar s izložbom i projekcijom filma „Ljubav oko svijeta.“

Što je ljubav? Pitanje koje si je većina nas postavila barem jednom u životu. Anđela i Davor Rostuhar odlučili su medeni mjesec pretvoriti u jednogodišnje istraživanje mogućih odgovora na ovo pitanje. Razgovarali su s više od stotinu ljudi u preko trideset zemalja širom svijeta. To inspirativno iskustvo pretvorili su u dokumentarni film i knjigu koji pokazuju svu složenost ljubavi u 21. stoljeću.

Davor Rostuhar poznati je hrvatski fotograf, pisac i novinar. Autor je brojnih izložbi, osam knjiga i dva dokumentarna filma: Polarni san i Ljubav oko svijeta.  Anđela Rostuhar, izvršna producentica dokumentarnog filma Polarni san (2018.) i koautorica filma Ljubav oko svijeta (2020.).

Pozivamo Vas da nam se pridružite i da zajedno uživamo u projekciji filma. Broj mjesta radi poštivanja epidemioloških mjera je ograničen, stoga vas ljubazno molimo da svoje mjesto rezervirate na e -mail: [email protected]., poručuju organizatori

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, projekcija filma održat će se u velikoj dvorani KIC-a.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close