Grad ZagrebTurizamIzdvojeno

TZ Grada Zagreba poziva: Šaljite nam fotografije sa svojih prozora!

SA ZAGREBAČKIH PROZORA

Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula je kampanju „Sa zagrebačkih prozora“ na Facebook stranici i poziva sugrađane da pošalju svoje fotografije zagrebačkih kvartova poslikane sa vlastitih balkona, prozora i terasa, javlja hrturizam.hr.


S obzirom na preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite da ostanemo doma, kampanjom „Sa zagrebačkih prozora“želimo potaknuti naše sugrađane da pronađu nešto lijepo u svemu što nas je snašlo ovih dana i da nam pokažu svoj „pogled“ na Zagreb. Jednako tako, želimo podsjetiti sve one koji su bili u našem gradu na zanimljive zagrebačke vedute, a one koji nas nisu još posjetili, želimo potaknuti da Zagreb uvrste na svoju listu putovanja. Do sada nam je stiglo više od 50 fotografija i drago mi je vidjeti da su se ljudi rado aktivirali. Pozivam sve koji još nisu da se odazovu ovoj kampanji te nam dostave svoje fotografije zagrebačkih pogleda kroz prozor ili sa balkona.”, istaknula je direktorica TZGZ, dr.sc. Martina Bienenfeld.

Kampanja će trajati do nedjelje, 19. travnja i to isključivo na Facebook stranici. Sve primljene fotografije, TZGZ će objaviti i na svojem blogu lovezagreb.hr, gdje će posjetitelji moći virtualno prošetati Zagrebom i zagrebačkim kvartovima na malo drugačiji način.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Zagreb

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close