LokalnaPolitika

VIDEO Tušak prozvao Milinovićevu stranku zbog predizbornog uhljebljivanja u Dom za starije i nemoćne

VIDEO

Nastavlja se politička bitka za mjesto župana Ličko-senjske županije, ovaj put Tušak je na Facebooku objavio video u kojem iznosi vrlo konkretne informacije iz Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije


Danijel Tušak, kandidat Nezavisne liste Budi svoj za mjesto župana Ličko-senjske županije, u videu progovara o temi koja je već neko vrijeme u gospićkim kuloarima. Tušak kaže kako je u Domu za starije i nemoćne u 2021. godini zaposleno čak sedam osoba koje nisu iz medicinske struke, tvrdi da je novi ravnatelj podignuo dug Doma na čak 4 i pol milijuna kuna na kraju 2020. godine, a za kraj Tušak kaže kako se u Domu posao može dobiti ako uspijete učlaniti 10 osoba u brzorastuću Milinovićevu stranku.

Milinovićeva stranka i dalje ne reagira na ozbiljne informacije koje izlaze u javnost o njihovom rastu broja članova, na razne sumnjive načine. Nakon HDZ-ovih tvrdnji proteklih dana, ovaj put informacije su iznijeli s nezavisne liste Danijela Tušaka.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close