LokalnaPolitika

VIDEO Tušak prozvao Milinovićevu stranku zbog predizbornog uhljebljivanja u Dom za starije i nemoćne

VIDEO

Nastavlja se politička bitka za mjesto župana Ličko-senjske županije, ovaj put Tušak je na Facebooku objavio video u kojem iznosi vrlo konkretne informacije iz Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije


Danijel Tušak, kandidat Nezavisne liste Budi svoj za mjesto župana Ličko-senjske županije, u videu progovara o temi koja je već neko vrijeme u gospićkim kuloarima. Tušak kaže kako je u Domu za starije i nemoćne u 2021. godini zaposleno čak sedam osoba koje nisu iz medicinske struke, tvrdi da je novi ravnatelj podignuo dug Doma na čak 4 i pol milijuna kuna na kraju 2020. godine, a za kraj Tušak kaže kako se u Domu posao može dobiti ako uspijete učlaniti 10 osoba u brzorastuću Milinovićevu stranku.

Milinovićeva stranka i dalje ne reagira na ozbiljne informacije koje izlaze u javnost o njihovom rastu broja članova, na razne sumnjive načine. Nakon HDZ-ovih tvrdnji proteklih dana, ovaj put informacije su iznijeli s nezavisne liste Danijela Tušaka.

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close