LokalnaPolitikaIzdvojeno

Tušak o otkazanom sučeljavanju: Neodgovaranjem pokazuju količinu poštovanja koju imaju prema stanovnicima Ličko-senjske

PROZVAO PROTUKANDIDATE

Nove se situacije događaju na ličkom političkom ratištu, nezavisni kandidat uz podršku Starčevićevog HSP-a, Danijel Tušak, prije nekoliko dana izazvao je na sučeljavanje ličke kandidate za župana.


Sve je trebalo biti prenošeno putem Hrvatskog radio Otočca, a plan je bio da se ovog četvrtka razgovara o programima i idejama kandidata. Tako je Tušak jučer objavio da mu se nitko od preostala četiri kandidata: Darko Milinović, Ernest Petry, Stipe Lukač i Tomislav Zrinski, uopće nije javio. Isto tako, nisu se javili niti Hrvatskom radio Otočcu.

Tušak objašnjava zašto ih je pozvao na sučeljavanje i kaže “Smatrao sam kako bi bilo normalno i demokratski poželjno, javno sučeliti stavove, programe i ideje za bolju Ličko-senjsku županiju, na neovisnom i najslušanijem radiju na području Ličko-senjske županije i šire – Hrvatskom Radio Otočcu.”

Nakon toga nastavlja i kaže.

Darko Milinović, Ernest Petry, Stipe Lukač i Tomislav Zrinski, to očito nisu smatrali. Žao mi je što se nisu udostojili niti odgovoriti na moj poziv, u pisanom ili usmenom obliku, meni ili Hrvatskom radio Otočcu. To bi bilo politički korektno, ali i stvar je kućnog odgoja koji je kod nekih upitan.Tim neodgovaranjem pokazuju količinu poštovanja koju imaju prema stanovnicima Ličko-senjske županije i prema poslu kojeg žele obavljati. Moj poziv koji sam im uputio, nije bio zbog mene osobno, već zbog građana. U civiliziranom političkom svijetu, političari se javno sučeljavaju na televiziji, radiju, portalima i drugim kanalima komunikacije. Time pokazuju svoje vještine i znanja na temelju kojih ih građani biraju. – kaže Tušak na Facebooku.

Tušak tvrdi i da je ovo pokazalo kako je kriza demokracija očigledna na našem području. Činjenica da od pet kandidata samo jedan želi sučeljavanje, a ostala četiri šute i ne žele, zaista je porazna za demokraciju u županiji koja ima 4 grada i 8 općina i oko 40 000 građana kojima bi isti ti političari, i kandidati za župana, trebali položiti račune.

Nadam se da ćemo se imati priliku javno, medijski i uživo susresti do subote, a ako ne sigurno ćemo se susresti na sučeljavanju kad Ličko-senjsku županiju naša Nezavisna lista Budi svoj učini naprednijom, civiliziranijom i politički pristojnijom. – zaključuje Tušak.

Cijeli status pročitajte u nastavku na Facebook stranici.

Jučer u 12 sati istekao je rok za odgovor na poziv na sučeljavanje koji sam uputio svojim protukandidatima povodom naših…

Objavljuje Danijel TušakUtorak, 11. svibnja 2021.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close