Grad ZagrebTurizam

OVO JE TURIZAM Tko je poslao razglednicu “Perušić, best place in Croatia”? Pogledajte

Lički turizam još uvijek je u povojima, potvrđuju to sve brojke koje se ne odnose na Plitvička jezera ili Novalju. Međutim, u Lici ima nekoliko svijetlih primjera koji govore čijim načinom bi mogli ići i drugi.

U Perušić je danas stigla razglednica iz Zagreba, pisana engleskim jezikom, naslovljena na “Pd: Perusic, the best place in Croatia”. S obzirom da u pošti nisu znali o čemu je riječ jer nije bilo adrese, razglednicu su uručili jedinoj ustanovi koja se bavi mladima i prima poštu na engleskom jeziku, uz pretpostavku da je riječ o njihovoj pošti.

Pokazalo se ispravno. Volonterka iz Španjolske Iduna Ruiz De Martin iz Španjolske koja je bila na EU projektu u Pećinskom parku Grabovača ovog ljeta, iznenadila je ustanovu i zaposlenike na najljepši način. Identitet su u Grabovači potvrdili jer je navedeno ime i mail na razglednici, a Iduna je poštu poslala s aerodroma u Zagrebu pri polasku iz Hrvatske.

Ovo je dokaz da smo odradili odličan projekt kojeg se ljudi sjećaju s najboljim preporukama za lički turizam, iznenađeni smo i ponosni! – izjavila je ravnateljica Grabovače Katarina Milković.

Pročitajte što poručuje mlada Španjolka!

14002522_10209874350486076_638840225_o

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grabovača

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close