VijestiTurizam

Turistički vodiči Like obilaze Istru

Udruga turističkih vodiča Like koja okuplja sve turističke agencije u Ličko-senjskoj županiji koje provode velik posao u turizmu i promociji prirodne i kulturne baštine, na zasluženom je odmoru nakon još jedne uspješne turističke sezone. Destinacija koja se obilazi je Istarska županija.

Na Facebooku su se pohvalili dobrim teambuildingom, a zatim je objavu prenijela i nacionalna udruga turističkih vodiča Hrvatske.

U organizaciji UTV Like za kraj sezone za naše članove pripremili smo studijsko putovanje u Istru. Na dvodnevnom putovanju upoznati ćemo se sa zanimljivostima Motovuna, Grožnjana, Poreča, Vrsara, Rovinja i Pule. Iako posla još ima, pa nam se nisu mogli pridužiti svi kolege, dio kolega našao je vremena za mali predah uživajući u posebnostima Istre koja nam je dočarala naša članica,i Istrijanka Alisa Ramakić. U opuštenoj atmosferi se pripremamo za sljedeću sezonu i naravno neku drugu destinaciju dogodine.” – ističe za LIKACLUB predsjednik ličkih turističkih vodiča Mislav Kolak.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close