VijestiTurizam

TURISTIČKI CVIJET Smještaji iz Rakovice i Gospića proglašeni najboljima u svojim kategorijama

Ovogodišnji 4. po redu Forum obiteljskog smještaja koji se trenutno održava na Zagrebačkom Velesajmu istaknuo je i one najbolje u turizmu 2017. godine.

Po raznim kategorijama, priznanjem “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku” koje Hrvatska gospodarska komora provodi od 1997. godine, nagrađen je obiteljski smještaj.

Za Liku priznanje u Veliku Planu


Ranč Linden Tree and Retreat, dobio je nagradu u kategoriji smještaj – eko turizam, ali i najbolji smještaj obiteljskog turizma u 2017. godini. Eko smještaj nedaleko Gospića osvojio je vrijednu nagradu i iznenadio svojim uspjehom.

U Plitvičke doline stigla nagrada za originalnost

Što se tiče najoriginalnijeg smještaja u 2017. godini, Rakovica je dobila pobjednika. BeaR’s LOG je svojom originalnošću učinila ponosnim Plitvičke doline, koje su to pokazale i putem web i Facebook stranice velikom čestitkom zbog uloženog truda.

BeaR’s LOG je nastao iz jedne velike ljubavi prema drvetu i njegovoj ljepoti.Težili smo boravak u kući pretvoriti u nešto posebno i jedinstveno. Rustikalan izgled i miris drveta daju kući udoban i topli osjećaj boravka.“ – poručuju Meštrovići, vlasnici smještaja BeaR’s LOG za Turističku zajednicu općine Rakovica.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lindenr Tree Retreat Ranch, Bears LOG

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close