VijestiTurizam

Turističke zajednice otoka Paga snimaju zajednički promotivni film

JEDAN OTOK I JEDNA ZAJEDNIČKA VIZIJA

Turističke zajednice Grada Paga, Grada Novalje, Stare Novalje i Općine Povljana snimaju zajednički promotivni film otoka Paga.


Novu promotivnu kampanju turističke zajednice financiraju s porukom: “Jedan otok i jedna zajednička vizija. ”

Snimanje je započelo u utorak u gradu Pagu, a jučer je nastavljeno na području Turističke zajednice Grada Novalje. Danas će se snimati na lokacijama u Staroj Novalji te u petak u Općini Povljana

Na snimanju u Novalji sudjelovali su OPG Vidas, Opg Anton Škunca, Hotel Boškinac, Vrtovi Lunjskih Maslina, folkorna skupina Naški, mali novaljski nogometaši te kajakaši i trekeri u Metajni.

Zajednički promotivni film s ponudom cijelog otoka Paga snima tvrtka Moonstone Production iz Solina te će na kraju snimanja svaka turistička zajednica dobiti i svoj zasebni promotivni film.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Visit Novalja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close