VijestiTurizam

Turistička zajednica općine Plitvička Jezera vas poziva na 14. MASKENBAL u Korenici!

Veljača je tradicionalno vrijeme karnevalskog ludila, kada imamo priliku pobjeći od svakodnevice i biti što god poželimo. Da bi kostim za maskenbal bio uspješan nije potrebno potrošiti puno novca i vremena, već samo imati  – dobru ideju.


Maskenbal plakatMaškare su ovih dana polako počele preuzimati naše gradove, a sljedeće subote stižu u Korenicu!

Turistička zajednica općine Plitvička Jezera u suradnji sa Općinom Plitvička Jezera i Udrugom žena “Nit” i ove godine organizira tradicionalni maskenbal koji se već dugi niz godina održava u restoranu Macola u Korenici.

Okupljanje započinje u 20 sati, a za veselu atmosferu će se pobrinuti “Intro bend” iz Otočca.

Turistička zajednica općine Plitvička Jezera vas poziva da pustite mašti na volju, na jedan dan postanete netko drugi i pritom se dobro zabavite! Najoriginalnije grupne i pojedinačne maske i ove godine očekuju bogate nagrade.

Požurite i rezervirajte svoje mjesto već danas pozivom na broj 099/7897 398 (gđa. Anita) ili 099/1967 447 (gđa. Brankica).

Sve informacije o maskenbalu pratite na Facebook stranici Visit Plitvice Lakes !

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Turistička zajednica Općine Plitvička jezera

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close