Turizam

Turistička zajednica općine PLITVIČKA JEZERA poziva: Naučite STRANI JEZIK za samo osam tjedana!

Prirodne ljepote općine Plitvička jezera godišnje posjeti više od milijun turista, od kojih mnogi dolaze sa drugih govornih područja.


Poznavanje stranog jezika danas je veoma tražena komunikacijska vještina, a Turistička zajednica općine Plitvička jezera već dugi niz godina prepoznaje važnost stranog jezika u podizanju razine kvalitete usluga u turizmu.

Pogrešno je mišljenje da samo mala djeca mogu brzo naučiti strani jezik. Uz malo truda i ispravnu metodu učenja, danas svatko može brzo i kvalitetno naučiti novi jezik. Bilo da ste dugogodišnji djelatnik u turizmu ili se tek počinjete baviti ovim poslom, svaki strani jezik koji naučite otvara vam nove prilike za napredovanje u karijeri.

Želite za kratko vrijeme naučiti strani jezik struke? Ili usavršiti već stečeno znanje? Turistička zajednica općine Plitvička Jezera u suradnji sa školom stranih jezika „ Minimondo“ iz Karlovca i ove godine organizira tečaj stranih jezika!

Nastava će se održavati u Srednjoj školi Plitvička jezera u Korenici svakog petka u poslijepodnevnim satima od 3. veljače do 31. ožujka 2017. godine. U samo 32 sata nastave kroz ciljane teme specifične za vašu struku (iznajmljivači soba, hotelijerstvo, turizam) možete znatno poboljšati komunikativnost i fluentnost govora te dobiti samopouzdanja pri izražavanju na stranom jeziku.

Zavisno od upisanog tečaja, nastavni materijal pokriva stupnjeve A1-B1 prema Zajedničkom europskom standardu za jezike. U ponudi se nalaze sljedeći jezici:

  • ENGLESKI: A 1 – početni ( za novoupisane) , A 2- osnovni ( za nastavljače i novoupisane) ,  B 1 – srednji ( za nastavljače i novoupisane ),
  • NJEMAČKI: A 1 – početni, A 2 – osnovni ( za nastavljače i novoupisane ),
  • TALIJANSKI: A 1 – početni ( za novoupisane ), A 2 – osnovni ( za nastavljače i novoupisane ),
  • FRANCUSKI: A 1 – početni ( za novoupisane ).

Cijena stručnog usavršavanja iznosi 800,00 kn po polazniku, a plaća se u dvije rate. Minimalan broj polaznika po grupi je 5 osoba, dok minimalan ukupan broj polaznika na stručnom usavršavanju iznosi 30 polaznika.

Požurite zauzeti svoje mjesto jer prijave traju do 25.01.2017. godine! Prijaviti se možete na [email protected] ili na tel. 053/776-798.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Turistička zajednica općine Plitvička jezera

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close