VijestiTurizam

Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera poziva na tradicionalno pečenje pekmeza, a dan poslije planinarenje

Aktivan je vikend pred Turističkom zajednicom Općine Plitvička Jezera, subota i nedjelja ispunjeni su aktivnostima u kojima sudjeluju u promicanju turizma na posebne načine

U subotu na Jeseni u Lici


Putem Facebook stranice Visit Plitvice Lakes danas su prvo obavijestili kako u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Gospića, Udrugom žena “Nit” iz Korenice i Ličko-senjskom županijom, na Jeseni u Lici u subotu ujutro suorganiziraju pečenje domaćeg pekmeza po tradicionalnoj recepturi. Iz Turističke zajednice naglašavaju kako su oni osigurali domaće šljive kako bi pekmez bio ukusan i autohton, a sve možete pratiti putem Facebooka.

Nedjelja rezervirana za Dan planinarskog društva

Planinarsko društvo “Mrsinj” i ove godine obilježava svoju obljetnicu, na također tradicionalan način organiziranog penjanja na Golu Plješivicu i Mrsinj. Više o tome pogledajte ovdje.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close