ScenaTurizam

Turistička sezona 2019: Traže se djelatnici za 460 radnih mjesta u najljepšem mjestu na svijetu

Tko želi ovo ljeto raditi na jednom od najljepših mjesta na svijetu, želja mu se može ostvariti već ovoga ljeta prijavom na natječaj za jedno od 460 radnih mjesta na određeno vrijeme u turističkoj sezoni 2019. koji je objavio Nacionalni park Plitvička jezera.


Park za poslove tesara, zidara, čistača, vrtlara i održavanja staza traži 42 izvršitelja. Sto izvršitelja traži se za poslove turističkog vodiča, recepcionara i informatora, čuvara parkirališta i vozača B i C kategorija te traktora.

Podružnica “Trgovina” potražuje 22 izvršitelja, a za potrebe ugostiteljstva i hotelijerstva, od recepcionara, konobara, blagajnika i voditelja šanka, kuhara i slastičara, mesara, sobarica do čistačica traži se čak 268 izvršitelja. Služba zajedničkih poslova traži devetnaest izvršitelja za poslove vatrogasca, čuvara i informatičara servisera informatičke opreme. Podružnica Nacionalnog parka za održavanje tehnike i komunalne infrastrukture potražuje osam djelatnika, a služba ekonomsko-financijskih poslova jednog izvršitelja.

Za većinu radnih mjesta potrebna je srednja stručna sprema, a visoka ili viša stručna sprema traži se za poslove turističkog vodiča i stručnog referenta zaštite na radu. Stručna sprema nije određena za radna mjesta pomoćnog radnika na održavanju staza i mostića, radnika na uređivanju travnjaka, čistača u Parku, čuvara parkirališta, čistača vozila, nosača prtljage, pomoćnog radnika u domaćinstvu, sobarice, vešarice, perača posuđa, čistačice, pomoćne radnike.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LikaClub

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close