Turizam

Turistička ponuda Plitvičkih dolina predstavljena u Ljubljani

Plitvičke doline predstavljene su u Ljubljani u sklopu prezentacije turističke ponude Karlovačke županije koju je održala TZ  Karlovačke županije u suradnji s Predstavništvom HTZ-a.


Predstavljanje je održano proteklog četvrtka u prostoru City park centra u Ljubljani, velikog regionalnog centra u koji dolaze brojni posjetitelji iz Slovenije, ali i okolnih država, pa je ponudu imao prilike vidjeti veliki broj posjetitelja.

Ovom prilikom prezentirali smo bogatu ponudu Plitvičkih dolina, a za vrijeme izlaganja na ekranu su se tijekom dana prikazivali promotivni film Karlovačke županije kao i promotivni filmovi izlagača. Za animiranje posjetitelja bile su priređene degustacije, nagradne igre, foto-kutak i glazba na gitari u izvedbi Gorana Ilića. Za poklone iz Plitvičkih dolina koji su se mogli osvojiti u nagradnoj igri, ovim putem zahvaljujemo se: Plitvice bike & bed, Ranch Terra, Ranch Equus igni, Adrenalin park Ogi, 4 seasons j.d.o.o te Adrenalin park Plitvice koji su vrijednim poklonima uveselili sretne dobitnike, navode na službenoj stranici TZ Rakovica.

Uz Plitvičke doline, na prezentaciji turističke ponude Karlovačke županije sudjelovali su i slijedeći izlagači: Croatia Open Land, Terra Croatika, Kamat Adventure, Aquatika, Baraćeve špilje, Ivanina kuća bajke, Žitna lađa, Restoran Žganjer te TZ grada Karlovca, TZ grada Slunja i TZ grada Ogulina.


 

Komentari

Komentara


Foto: TZ Rakovica

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close