Turisti iz Velike Britanije upoznali Plitvička jezera na sajmu u Londonu!

Tena Brnad

Protekli vikend u izložbenom prostoru Olympia u Londonu održao se tradicionalni sajam “Destinations The Holiday & Travel Show”.

“Destinations”  je jedan je od najstarijih i najvažnijih sajmova turizma u Velikoj Britaniji, a ove godine se održao već 24. put zaredom.

Na sajmu je i ove godine nastupio veliki broj izlagača iz Europe i cijelog svijeta. Veliku ponudu destinacija za odmor predstavilo je nekoliko stotina vodećih putničkih agencija i preko sedamdeset turističkih zajednica.

Na sajmu u Londonu tradicionalno sudjeluju i hrvatske županije, a ove godine nastupila je i Turistička zajednica općine Plitvička Jezera. Zajedno s Turističkom zajednicom Ličko-senjske županije predstavila je turističke potencijale Plitvičkih jezera i Ličko-senjske županije.

Sajam je posjetilo preko 40 000 posjetitelja koji su imali priliku upoznati kulturno naslijeđe, prirodne ljepote i gastronomiju mnogobrojnih predstavljenih turističkih destinacija. Na štandu Nacionalnog parka Plitvička jezera posjetitelji su dobivali različite informacije o ponudi našeg najpoznatijeg nacionalnog parka. Posjetitelji ličkog štanda najčešće su se zanimali za sam Nacionalni park Plitvička jezera te lokalne atrakcije i ponudu smještaja.

Na turističkom sajmu “Destinations 2017” mnogobrojni posjetitelji su otkrili nove destinacije i pronašli inspiraciju za nove avanture, a vjerujemo da će mnoge od njih ove godine putovanje dovesti i na naša Plitvička jezera.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: Sponzorirano

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u