Lifestyle

Turiste će kod nas uskoro voziti u tenkovima?

U Hrvatskoj bi bilo nekoliko poligona za tenkove. Zasad su najizglednije lokacije okolica Slunja, Karlovca i Knina, a najatraktivnija lokacija su Ravni kotari.


U našoj turističkoj ponudi uskoro bi se mogla naći vožnja u tenku. Udruga tenkista planira se registrirati kao zadruga, zaposliti dio branitelja i nabaviti tenkoveZadarski list piše da će spomenuta udruga pokušati  doći do rashodovanih tenkova Hrvatske vojske ili ih pokušati nabaviti u inozemstvu.

Žele sagraditi poligone i stranim, ali i domaćim turistima ponuditi da se voze u tenkovima. U Hrvatskoj bi bilo nekoliko poligona za tenkove. Zbog konfiguracije terena zasad su najizglednije lokacije okolica Slunja, Karlovca i Knina, ali najatraktivnije im je mjesto, otkrivaju u Udruzi, Ravni kotari zbog blizine mora.


 

Foto: Pixabay
Tekst: 24 sata

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close