Zadarska županijaPolitika

Turbić podnijela ostavku na mjesto načelnice Gračaca

AFERA "VJETROELEKTRANA"

Nataša Turbić koja je završila privremeno iza rešetaka kao i Josipa Rimac i drugi podnijela je ostavku i više ne vodi općinu Gračac, potvrdila je to njezina odvjetnica za N1.


Sada već bivša načelnica općine Gračac Nataša Turbić, jedna je od 13 osumnjičenih u aferi “Vjetroelektrana”.

Tridesetosmogodišnju načelnicu po površini najveće, a po standardu njezinih stanovnika najsiromašnije hrvatske općine, tereti se za krak afere vezane uz pogodovanje pri zakupu krških pašnjaka.

Natječaj za davanje u zakup pašnjaka na području gračačke općine je, prema istrazi, odlučila prilagoditi zahtjevima privatnih poduzetnika Josipa Ravlića i Ante Sladića, čije se tvrtke bave stočarstvom. U zamjenu je primila 10.000 eura mita, što je nakon pritvaranja navodno i priznala, tvrdeći kako mito nije tražila “nego je samo uzela ono što su joj dali”, navodi antenazadar.hr.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close