Zadarska županijaPolitika

Turbić podnijela ostavku na mjesto načelnice Gračaca

AFERA "VJETROELEKTRANA"

Nataša Turbić koja je završila privremeno iza rešetaka kao i Josipa Rimac i drugi podnijela je ostavku i više ne vodi općinu Gračac, potvrdila je to njezina odvjetnica za N1.


Sada već bivša načelnica općine Gračac Nataša Turbić, jedna je od 13 osumnjičenih u aferi “Vjetroelektrana”.

Tridesetosmogodišnju načelnicu po površini najveće, a po standardu njezinih stanovnika najsiromašnije hrvatske općine, tereti se za krak afere vezane uz pogodovanje pri zakupu krških pašnjaka.

Natječaj za davanje u zakup pašnjaka na području gračačke općine je, prema istrazi, odlučila prilagoditi zahtjevima privatnih poduzetnika Josipa Ravlića i Ante Sladića, čije se tvrtke bave stočarstvom. U zamjenu je primila 10.000 eura mita, što je nakon pritvaranja navodno i priznala, tvrdeći kako mito nije tražila “nego je samo uzela ono što su joj dali”, navodi antenazadar.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close